Jung Relations


Färdigställt 2011

I Ragnar Östbergs vackra 30-tals-byggnad Industricentralen förfogar Jung över två våningsplan som spänner från fasad till fasad. De sista industriverksamheterna har sedan länge flyttat ut och nu ger den rejäla pelarstommen perfekta förutsättningar för öppna och ljusa kontor.

Jungs nya våningsplan har kopplats till det ursprungliga med en interntrappa. Siktlinjer och dagsljuskontakt ger luftighet och väver samman lokalen till ett arbetslandskap där kommunikation och samarbete står i centrum. Planlösningen är organiserad utifrån en strävan att tillåta förändringar och expansion.

Inredningens materialpalett spänner från det råa till det förfinade och knyter sömlöst an till byggnadens ursprungliga funktionalistiska arkitektur.

FAKTA

Plats: Stockholm

Beställare: Jung Relations

Byggnadsår: 2011